Generikus gyógyszerek tömeges szállítója Gyógyszeripari exportőr és nagykereskedő

Oddway International

Oddway International

Rendeljen Online Alltera Tablettát Nagykereskedelmi Áron

2021. február 12. - oddwayinternational

Mi az Alltera Tablet?

Az Alltera tabletta antiretrovirális gyógyszerek kombinációja. HIV (emberi immunhiányos vírus) fertőzés kezelésére írják fel. Fokozza a HIV elleni küzdelem immunitását az AIDS (szerzett immunhiányos szindróma) kezelésében vagy kezelésében.

Az Alltera tabletta korlátozza a HIV növekedését a szervezetben, és csökkenti a HIV-vel kapcsolatos szövődmények kialakulásának kockázatát az egyén élettartamának javítása érdekében.

Termék leírás:

Márkanév: Alltera Tablets
Tartalom: Ritonavir 50mg és Lopinavir 200mg
Gyártó: Mylan Pharmaceuticals Private Limited
Forma: Tabletta
Csomagolás: 120 tabletta csomagolás

 alltera_tablets_in_bulk_at_wholesale_cost.jpg

Melyek az Alltera 50 Mg / 200 Mg tabletta helyettesítői?

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a gyógyszereket, amelyek összetétele, erőssége és formája megegyezik az Alltera 50 Mg / 200 Mg tabletta tulajdonságával, és így helyettesíthetők.

Aluvia Tablets

Lopimune Lopinavir - Ritonavir

Hogyan kell bevenni az Alltera tablettát?

A jobb hatékonyság érdekében ezt a gyógyszert étellel együtt kell bevennie. Gyógyszert étkezés nélkül is bevehet. Használja az orvos utasítása szerint. Javasoljuk, hogy ne rágja meg, ne törje össze és ne törje össze a tablettát.

Milyen mellékhatásokat okozhat az Alltera tabletta?

Ezek néhány gyakori mellékhatás, amely megfigyelhető az anti-HIV gyógyszerek, például az Alltera tabletta alkalmazása során. Ha ezek bármelyike ​​továbbra is fennáll, vagy aggódik ezek miatt, forduljon orvosához.

Fejfájás
Hányinger
Hányás
Szédülés
Hasmenés
Gyomorfájdalom
Megnövekedett májenzimek
Megnövekedett vér lipidszint
Perifériás neuropathia (a láb és a kéz bizsergése és zsibbadása)
Trombocitopénia: a fehérvérsejtek és a vérlemezkék csökkenése
Urticaria: Bőrkiütés, amelyet étkezési reakció okoz
Anafilaxia: súlyos allergiás reakció a méregre, az ételre vagy a gyógyszerre

Az Alltera tabletta figyelmeztetései és óvintézkedései:

Különösen be kell tartania az óvintézkedéseket az orvosi problémák elkerülése érdekében. Az Alltera tabletta szedése előtt konzultáljon orvosával.

Ne szedje az ALLTERA TABLETTAT, ha allergiás a ritonavirra, a lopinavirra vagy a címkén felsorolt ​​egyéb összetevőkre. Ha bármilyen allergiás reakciót észlel, például az ajkak, az arc vagy a torok duzzanata, viszketés, a bőr égő érzése vagy légzési nehézség, azonnal forduljon orvosához.

Óvatosan vegye be az ALLTERA TABLETTÁT, ha súlyos májproblémái, veseproblémái, haemophilia, cukorbetegség, köszvény, magas koleszterinszint és trigliceridszint van.

Ha szédül, álmos vagy koncentrációhiányos, kérjük, ne vezessen és ne kezeljen nehézgépeket.

Terhesség: Terhes nők számára nem ajánlott, hacsak nem szükséges. Bizonyos esetekben szoptató nőknél csak életveszélyes körülmények között szabad alkalmazni.

Fáradtság: Zsírgyarapodást vagy zsírvesztést okozhat a szervezetből.

Alltera tabletta exportőr, ömlesztett szállító és nagykereskedelmi forgalmazó

Rendeljen online Alltera tablettát ömlesztve, nagykereskedelmi áron. Szerezzen be általános Alltera tablettát - 100% -ban hiteles terméket az Alltera tabletta tömeges szállítójától és nagykereskedőjétől. Az Oddway International egy évtizede teljesíti az Alltera tabletták iránti keresletet az egész világon, nagyon versenyképes, alacsony áron, magas színvonalú termékek biztosításával. Kiemelt fontosságú, hogy generikus gyógyszereket nyújtsunk Önnek a világ bármely sarkában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oddwayinternational.blog.hu/api/trackback/id/tr716424418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása